Ez történik a Tinder-profiloddal, amikor törlöd az alkalmazást

Régóta használjuk a Tindert, de megdöbbentő lehet tudni, hogy valójában nem tudunk mindent a társkereső alkalmazásról. Az álom Tinder forgatókönyve a következőképpen zajlik: letöltöd az alkalmazást, elhúzod egy kicsit, és megtalálod néhány sírós fiú , nevetni az emberek szörnyű életrajzain , kipróbálni néhányat a legjobb nyitó betéted , és van egy néhány szórakoztató beszélgetés előtt találkozni életed szerelmével. Mindketten törlöd az alkalmazást, és boldogan élsz, míg meg nem halnak. De nem. Csak nem tudtad Az alkalmazás törlése nem elegendő a profil eltávolításához – Ön továbbra is látható más felhasználók számára, ami VESZÉLYES. Csak idő kérdése, hogy valaki elmondja neked, hogy látta a másikat a Tinderen, és neked ezzel szembe kell nézned. Azt ígérik, hogy valami hiba lehet, mert határozottan törölték az alkalmazást – de igaz? Még mindig megjelenik a Tinder, amikor törli az alkalmazást? A Tinder inaktív profilokat mutat?



A Tinder inaktív profilokat mutat?

A Tinder algoritmusa ugyanolyan zavaró, mint bármelyik másik társkereső oldal algoritmusa – de egy dolog biztos – az olyan profilokat mutat, amelyek nem aktívak .





A képen a következők lehetnek: női, szelfi, fényképezés, portré, fénykép, mobiltelefon, mobiltelefon, telefon, elektronika, emberi, arc, személy





angus tangák és tökéletes szundikáló robbie

Az arc, amikor meglátod a legjobb barátod pasiját a Tinderen, miután „törölte az alkalmazást”





Például, ha felkeres egy új helyet, és ott nyitja meg az alkalmazást – látható lesz az adott területen tartózkodó emberek számára. Majd ha elhagyja a területet, és nem nyitja meg újra az alkalmazást, azaz inaktívvá válik, Profilod még mindig ott látható egy darabig.



ha a szobatársad meghal, 4.0-t kapsz

Valamint ez, az emberek, akik annyit söpört elfogytak a legaktívabb profilok, a kevésbé aktívak is megjelennek.

Az inaktív profilok kevésbé láthatók, de még mindig ott vannak.



Még mindig megjelenik a Tinder, amikor törli az alkalmazást?

Nagyon sok pletyka kering arról, hogy a profilod az alkalmazás törlése után is megjelenik-e a Tinderen. 'De én töröltem az alkalmazást!!' a „go-to, get out” záradék azoknak a fiúknak, akik most jártak rajtakapták, hogy továbbra is másokkal beszél amikor azt mondták, hogy a dolgok kizárólagosak.

Lehet, hogy valójában nem hazudnak, mert akkor is megjelensz, ha törölted az alkalmazást. Az alkalmazás törlése egyáltalán nem befolyásolja a profilt. Ha azt szeretné, hogy profilját teljesen eltávolítsák az alkalmazásból, akkor törölnie kell – nem csak az alkalmazást.

a legjobb módja annak, hogy megtaláljon valakit a Facebookon

Ha valójában nem megy sokat az alkalmazásba, vagy ha egyáltalán ne húzzon – a profilodat kevesebben fogják megnézni, de akkor is ott lesz.

A képen a következők lehetnek: oldal, címke, szöveg

Tehát ha el akarod kerülni Tinder horror történetek vagy viták az új barátoddal vagy barátnőddel, akiről tájékoztatták, hogy még mindig a Tinderen vagy – egyszerűen töltsd le újra az alkalmazást, és törölje a fiókját már.

Ha továbbra is problémái vannak, íme egy videó a fiók törlésének módjáról:



Játék

Az író által ajánlott kapcsolódó történetek:

A Tindernek van egy titkos „kívánatossági rangsora”, amely megakadályozza, hogy fitteket láss

Tinder and Bumble: A City Mill útmutatója a társkereső alkalmazások használatához

szeretik-e a nők, ha ujjongatják őket

Íme a pontos szavak, amelyeket fel kell tüntetnie a Tinder életrajzában, hogy több száz találatot kapjon

Amit a fiúknak nem szabad megtenniük a Tinderen, csalódott lányoktól