A nyílt levél több mint 7000 aláírást kapott, miután az NTU kártalanítás nélkül elutasította

A Nottingham Trent Egyetem Munkaügyi Társasága által a múlt héten indított nyílt levelet több mint 7000 aláírás gyűjtötte össze a Nottingham Trent Diákszövetség támogatásával.

A levél az egyetem január 8-i bejelentésére reagálva indult, miszerint nem lesz védőháló és nem lesz károkozás; nem csökken a hallgatói munkaterhelés, és nem emelkedik érdemben a támogatás.

A társadalom úgy gondolja, hogy „csak valamennyi hallgató és képviselőtestületünk együttes fellépése révén tudunk kellő nyomást gyakorolni az egyetemre”.

hogyan enni egy női jó

NTU Munkaügyi Társaság

Sam Harris, az NTU Labour Society elnöke elmondta, hogy úgy döntött, hogy a levelet meg kell írni, mert az NTU Labour elnökeként sok tagom aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy az NTU hogyan kezelte a járványt. Sok diák úgy érezte, hogy teljesen elhagyott az egyetem, és úgy érezte, hogy a tétlenségük nagy hatással volt mentális egészségére. Az NTU bejelentése után nem volt más lehetőségünk, mint a válaszadás megszervezése.

A kártalanítási politika hiánya az egyik olyan kérdés, amelyet felül kell vizsgálni. Sok diákot aggaszt a rájuk nehezedő munkaterhelés mértéke és ennek a mentális egészségére gyakorolt ​​hatása. Azonban sok hozzám hasonló diák keményen dolgozott két évig, és úgy érzi, hogy mivel sok kurzusunk 80%-a a 3. évfolyamon folyik, pusztán egy olyan évre alapozunk, amelyben nincs befolyásunk, és a mentális egészség romlását tapasztaltuk. hatalmasan.

Az általunk megfogalmazott levélben „értelmes” kármentességi politikát követelünk. Sok diák úgy érezte, hogy a tavaly bevezetett laza, hátrányos helyzetű politika nem sokat segített a diákokon. Ezért ezt most a munkateher csökkentésével és a politika fokozottabb támogatásával kell párosítani ahhoz, hogy valódi hatása legyen.

Az NTU teljesen figyelmen kívül hagyta a hallgatók aggodalmait, ami miatt sok diák elhagyatottnak és reménytelennek érzi magát. Hiszünk abban, hogy követeléseink megvalósítása az egyetlen módja annak, hogy megóvjuk több ezer NTU-hallgató mentális egészségét és tanulmányi kilátásait.

barátok, akik soha nem szeretik a bejegyzéseidet

Az NTU több ezer diák életét tartja a kezében.

a fedélzet alatti vendégek kapnak fizetést?

7400 aláírás érkezett, és ez a szám emelkedik. Úgy érzem, hogy a levél nagy sikert aratott, és nagyon örülünk a támogatásnak, amelyet minden diákunk nyújtott nekünk. Ez a levél csak kampányunk első szakasza.

A Nottingham Tab a Nottingham Trent Diákszövetségével is beszélt.

A Diákszövetség tisztában van azzal, hogy tagjai fellépést szeretnének a lakhatás, a tanulmányi biztosítékok és a mentális egészség terén. Az NTSU a világjárvány kezdete óta azon dolgozik, hogy lobbizást tegyen az egyetemen és a kormányon ezekben és még sok más kérdésben, és továbbra is ezt fogja tenni.

sk sk sk és i oop

Konkrétan a kártalanítással kapcsolatban egyértelművé tettük álláspontunkat az NTU felé, hogy a jelenlegi rendelkezés nem megy elég messzire a hallgatók támogatásában. Az elkövetkező napokban és hetekben együttműködünk a hallgatókkal és az akadémiai képviselőkként, hogy létfontosságú információkat gyűjtsünk arról, miért van szükségük több biztosítékra a hallgatóknak, amelyekről visszajelzést küldünk az NTU-nak.

Tanulóink ​​jobbat érdemelnek kampány felvázolja a „nem ártalmas”, a mentális egészséggel és a lakbér-visszatérítéssel kapcsolatos munkánkat. Örömmel láttuk, hogy az NTU Halls kedvezményes bérleti díjai közvetlen válaszként szolgáltak az SU és az NTU közötti párbeszédre. Az egyetem abba is beleegyezett, hogy a következő napokban az NTSU-val közösen megkeresi a többi diákbérlőt, és felkéri őket, hogy kövessék példájukat.

Egy forrás azt mondta nekünk, hogy az, hogy az egyetem elutasította a jogsértés tilalmára vonatkozó fellebbezést, egyszerűen egy általános politika elutasítása volt. Mindazonáltal az egyes iskolák és az NTSU tisztjei rendszeresen találkoznak, hogy megvitassák a tantárgyspecifikus ártalmatlanítási irányelveket.

Támogassa a kampányt a Nottingham Trent Egyetemnek küldött nyílt levél aláírásával itt.